Pozdravljeni na strani “Živa voda”

Vsi prispevki, ki so objavljeni na strani “Živa voda”, so last avtorjev in prosto dostopni na internetu. Zato je na koncu prispevka objavljen tudi vir, s katerega je v času objave dostopna določena vsebina. Povezave posodabljam kolikor je možno. Tukaj so objavljeni kot zbirka, knjižnica teh vsebin raztresenih po širnem netu, da ni treba iskati med čermi tega časa.

Stran je s programskimi vstavki zaščitena pred kopiranjem, kljub temu pa velja moja iskrena prošnja; prebirajte vsebine z željo po izboljšanju srca, ne z mislijo na materialno korist. Bodite hvaležni pravim avtorjem prispevkov in dobremu Bogu, ki jih navdihuje.

Stran brezhibno deluje, skupaj z zaščito pred kopiranjem, v Windows XP, IE 6 in FF 3.6.8, medtem, ko je potrebno v Operi 10.61 pritisniti na tabulator, da lahko uporabite polje za iskanje. Miškin klik in desni klik ne delujeta. Za ostale OS in brskalnike pa mi javite, kako gre.

Stran je v septembru 2019 doživela hekerski napad, ki je obiskovalcem onemogočil dostop do vsebine. Nekaj vsebine je izgubljene. Veliko pa jo bo še dodane!!

Naj vas nagovarja Božja Beseda, ne človeška, vam želim

 

urednik